Want your
own Fotopage?






 
Ice blended powder,waffle instant,kek kukus masam manis,4u2cOnestop,BigDollyGeoeyes,Kerongsang Raya,Avon
vzamcoffeeice
By: Norzalina Zainal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-Sep-2009 02:46 Email | Share | | Bookmark
Pakej Istimewa Vzamkiosk

 
 
 
View all 4 photos...
PAKEJ ISTIMEWA VZAM MOBILE KIOSK JAGUNG MANIS , ICE BLENDED , WAFFLE
HANYA RM 6500.00
PAKEJ LORI BERGERAK VZAM MOBILE 1 ( DALAM PERANCANGAN )
(PAKEJ PENUH TERMASUK SKIM LATIHAN)

HUBUNGI SEGERA 013-3037725 UNTUK LEBIH LANJUT....
vzamkiosk.blogspot.com


Monday, 6-Jul-2009 06:46 Email | Share | | Bookmark
Geo Lens ------PRE ORDER------

4u2cOnestop.blogspot.com
1 Tone Lens (black Lens)
Fresh color 2 tone
View all 24 photos...
GEO LENS PRE-ORDER
Order dulu dalam 14-21 hari baru dapat barang


♥ Korean GEO Cosmetic Color Contact Lens ♥ Big Dolly Eye Look ♥

GEO Lens Details
......................................................................................................................................
Diameter : 14.0mm
Base Curve : 8.6mm
Center Thickness : 0.04mm
Water Content : 42%
Lens' Life : 1 Year
Power : 0-500 (25 step) / 500-1000 (50 step)

Important Info:
**Lens lifespan: 1 year
It last one year from the day you break the seal.

Degree available for GEO contact lens are :
-0.00, -0.25, -0.50, -0.75, -1.00, -1.25, -1.50, -1.75, -2.00, -2.25, -2.50, -2.75, -3.00, -3.25,
-3.50, -3.75, -4.00, -4.25, -4.50, -4.75, -5.00, -5.50, -6.00, -6.50, -7.00, -7.50, -8.00, -8.50,
-9.00, -9.50, -10.00




** Models below doesnt comes with power (model dibawah tidak ada didatangkan dengan power):


# CH-621 Nudy Purple
# CH-623 Nudy Green
# CH-932 Nudy 3tone
# CM721-CM725
# All YH series
# Animation Lens
# Crazy Lens

Price List
............................................................................................
For purchase of only 1 pair:
(Termasuk pos)
1 tone Lens : RM40/Pair
2 tone Lens : RM50/Pair
3 tone Lens : RM60/Pair



For purchase of 2 pair:
(tidak termasuk pos)
1 tone Lens : RM25/Pair
2 tone Lens : RM35/Pair
3 tone Lens : RM45/Pair

More than 2 pairs get mystery gift.......

Pre Order Period: OPEN NOW 20/9/09 - 11/10/09

Get Lens on END OF OCTOBER !!! =) ORDER DAH DI BUKA B-16


MUST READ (MESTI BACA!!!!):

1. All lens are original 100% imported from Korea.We only provide lenses from Geo Brand
(100% di impot dr Korea.Hanya lah dari Geo brand)

2. All lens are yearly disposable.
(dihapuskan dalam setahun)

3. Lens are recommended to wear 3months to 6 months. If you want to wear for a year, must soak the lens in the protein regularly.
(Lens ni direkomen pemakaian 3 ke 6 bulan shj.Tapi jika nak pakai utk setahun juga ,harus direndam dalam air protein selalu)

4. Goods sold are not refundable
(Lens yang telah dijual tidak boleh dikembalikan)

5. We are not responsible of any problem, infection or any injury of your eyes(BUY AT YOUR OWN RISK)
(Kami tidak bertanggungjawab pd sebarang masalah ,jangkitan atau kecederaan pd mata anda)

6. Pictures shown may differ from reality (color effects)
(Gambar yang dipaparkan mungkin tidak sama dgn asal atas efek warna)

7. We are not responsible if ur item is missing/broken during delivery process
(Kami juga tidak bertanggung jawab jika barang hilang /rosak semasa proses penghantaran)
8. All payment has to be made before the pre-order close. Otherwise, orders will be cancel.
(Semua order diselesaikan sebelum pre-order ditutup...jika tidak order akan di batalkan)
9. Please wait around 14-30 days after I've place the orders to supplier.
(Harap dapat tunggu dalam 14-30 hari selepas saya hantar order ke pengedar)

10. Please do not order if you cannot wait as this is pre-order and sometimes goods might delay.
(Jangan order jika tidak boleh menunggu pre order ini kerana mungkin ada masalah kelewatan)
11. Please state the power when you make the order even if it's zero power.
(Harap nyatakan power bila anda order walaupun tzero power)




Simply send us an email to order
zaelyn01@gmail.com

or sms 017-3656958


Pos Laju Fees
............................................................................................
WM: RM8
EM: RM10

SEE MORE www.BigDollyGeoEyes.blogspot.com


Wednesday, 17-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Barangan Avon

From RM12.90 To RM8.90
From RM21.90 To RM18.90
From RM23.90 To RM17.90
View all 15 photos...
Sesiapa yang berminat nak beli product Avon dari Mekap hingga ke Pakaian dalam,
Sila l;a beli dan order terus dari saya kerana barang -barang ni dah sedia ada,tunggu beli dan bawa balik je tapi kalau dah beli dari internet ni BELI LEBIH DARI RM 50 ,POS PERCUMA!!!

Tengok2 lah mana ada yang berkenan di hati....
call atau sms .beritahu yang mana satu idaman kalbu saya akan berikan harga istimewa

017-3656958


Sunday, 31-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
MIOR Sabun Ajaib

1 Bar RM 260
Pelbagai saiz
Dapatkan dalam packaging oriii
View all 11 photos...
Kunjungi


http://4u2cOnestop.blogspot.com



MiOR - The Moor Facial Bar With IndinineLuxeTM

MIOR ini adalah 100% natural dan berasal dari Austria. Antara bahan-bahan yang terkandung dalam miOR adalah:-
-----IndinineLuxe™ - Algae yang kaya dengan antioksida, vitamin dan mineral dari Europe untuk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit;
-----Heilmoor Clay – Terdiri daripada beratus herba, bahan organik, antibiotik yang semulajadi, hormon tumbuhan dan banyak lagi. Inilah Heilmoor Clay :-

IndinineLuxe™
Formulasi unik yang tercipta dari algae yang kaya dengan anti-oksida, vitamin, mineral dan kebaikan lain yang mampu mengembalikan keremajaan dan kecantikan kulit. Indinine Luxenanotechnology membantu proses penyerapannya lebih cepat ke dalam kulit. Keupayaan untuk membaikpulih sel-sel kulit berlaku dengan lebih pantas menjadikan kulit sihat, segar dan awet muda. Sabun ini berupaya meresap pantas ke dalam epidermis dan melakukan pembersihan (detoxification) secara menyeluruh. Selepas penggunaannya kulit terasa seolah-olah selepas melakukan rawatan spa! Sabun ini sesuai untuk semua jenis kulit iaitu berminyak, sensitif, kering, normal, berjerawat, bersisik, berparut dan sebagainya, malah sangat sesuai untuk kulit bayi terutama yang mempunyai masalah eczema. Oleh kerana sabun ini bertindak menyahtoksin, membersih, mengawal pH, mencerah secara semulajadi, menghalus dan mengurangkan parut. Kulit anda akan kelihatan berseri-seri selepas mengamalkannya. yang tercipta melalui proses




Heilmoor Clay
Lumpur istimewa ini didapati di Austria, wujud lebih dari 3,000 tahun dan mengandungi lebih dari 700 jenis herba dan tumbuhan di dalamnya yang sangat bagus untuk kesihatan kulit.

Kebaikan Penggunaan MiOR
1. Mengecilkan pori-pori;
2. Mengawal blackheads dan whiteheads;
3. Mengawal keseimbangan pH pada kulit;
4. Mengurangkan kesan parut pada kulit;
5. Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitive
6. Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
7. Mampu mengurangkan garis-garis halus/kedut pada wajah;
8. Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks,kesan selulit dsbnya;
9. Kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation;
10. Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri;
11. Meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan berseri;
12. Juga sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak;
13. Mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak danbikini line;
14. Bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala;
15. Menghilangkan kelamumur & melembutkan rambut dan menyihatkannya.



Cara Penggunaan MiOR

Basahkan tangan dan keluarkan buih daripada sabun;

Letakkan buih sabun di tempat jerawat, eyebag, jeragat atau tempat yang bermasalah;

Baki buih sabun gosok di seluruh muka selain dari tempat yang diletakkan tadi;

Biarkan 2-3 minit dan lepas itu cuci. (Pohon jangan dibiarkan melebihi 3 minit, kurang tidak mengapa);

Jangan lap muka dan biarkan kering sendiri;

Sesuai untuk 2 kali sehari (pagi dan malam);

Hanya 2-3 minit sahaja setiap kali kegunaan.

Apabila menggunakan sabun miOR, ianya menggantikan fungsi sabun malah lebih dari itu. Namun digalakkan supaya jangan terus tinggalkan routine harian penjagaan diri anda, semata-mata kerana bergantung 100% kepada sabun miORini. Dengan sabun miOR anda boleh mengurangkan jumlah step penjagaan iaitu hanya guna sabun miOR, moisturiser dan sunblocktoner, moisturiser, night creamsunblock. Lebih ringkas bukan ? sahaja berbanding dengan pengunaan susu pembersih, sabun, dan toner.





Tindakbalas Apabila Penggunakan MiOR

(Special case sahaja - bukan untuk semua kulit)

Kulit menjadi kering (bagi mereka yang kulit kering) - Hanya biarkan selama 1 minit sebelum basuh muka dan selepas kering pakai mousturiser. Kurangkan masa cuci kepada 1-2 minit shj;

Keluar bintik-bintik halus di muka - Cuci selama 1 minit sahaja kerana ia merupakan “proses pembersihan dari dalam”. Gunakan mousteriser dan jangan risau dan teruskan guna miOR;

Kulit akan mengelupas sikit (terutama kulit yang berpigmentasi) - Cuci selama 1 minit kerana ia mengeluarkan sel kulit-kulit mati. Biar pengelupasan sendiri dan jangan dikopek;

Kulit rasa gatal-gatal - Itu tandanya ada resdung. Jangan garu dan kalau boleh dalam tempoh sebulan ini jangan makan seafood, daging atau telur. Tunggu sehingga kulit dah ok. Kurangkan masa cuci kepada 1-2 minit sahaja.


SILA BERI PERHATIAN:


Kulit Sensitif - sebaiknya 1-2 minit sudah memadai (tetapi untuk permulaan boleh gunakan selama 3 minit selama 2-3 hari)

Kulit Berjerawat - gunakan selama 3 minit setiap kali cucian (2 x sehari) selama seminggu. Minggu kedua dan seterusnya memadai mengamalkan sabun seperti cucian biasa sahaja. Lakukan ‘maintenance’ 1-2 x dlm seminggu.

Kulit Normal / Kering - sama seperti step kulit berjerawat

Kulit berparut - amalan yang consistent dan betul membantu mengawal kesan parut dengan effective.

Kulit pigmentasi - berkemungkinan akan mengalami sedikit pengelupasan halus (bergantung kepada keaktifan kulit masing-masing) namun. Ini adalah kerana sel mati di pisahkan dari lapisan permukaan kulit. Anda mungkin akan mengalami sedikit kegatalan, kekeringan yang bersifat sementara kerana faktor perubahan sel pada kulit.

HEALING CRISIS / PROSES PEMULIHAN

Peringkat awal guna produk ni, proses pembongkaran toksin, darah kotor akan berlaku.. jika anda ada masalah resdung, atau pernah menggunakan produk yang tinggi kandungan kimia dan jeragat, kemungkinan anda akan mengalami pengeluaran jerawat yg berterusan, sedikit pengelupasan kulit, perkara ini adalah biasa.. Anda cuma perlu, minum byk air masak..

Pada masa yg sama, pemakanan pun kena jaga juga.. kawal pegambilan makanan yang berminyak / berlemak.. jika anda alah pada seafood, kurangkan atau sebaiknya berhenti dulu. Ini adalah punca merangsang pengeluaran jerawat juga..

kalau makin teruk juga, saya advise untuk berhenti dulu ye..



Harga Jualan :-
RM 260 (1 bar) - utk 4 bulan kegunaan
RM 130 (1/2 bar) - utk 2 bulan kegunaan
RM 70 (1/4 bar) - utk 1 bulan kegunaan
RM 40 (1/8 bar) - utk 2 minggu


Ukuran :-
1/8 bar : 1cm x 1 cm x 1.5cm
1/4 bar : 2cm x 2 1/2 cm x 3cm
1/2 bar : 3cm x 2 1/2 cm x 4 1/2 cm
1 Bar : 6cm x 4 1/2 cm x 2 1/2 cm

Kos penghantaran :-
Semenanjung : RM5.00
Sabah Sarawak : RM8.00


Friday, 22-May-2009 08:53 Email | Share | | Bookmark
X4

 
 
 
View all 29 photos...
1 Komuniti
1 Persatuan

Apa kata join mana blog ni ...bole gak menikmati alam semulajadi dan menambah kekawan...berkongsi pengalaman....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net